Egyéni boldogulás csak közösségben lehetséges

Az egyéni boldogulás csak közösségben, a társadalom keretei között lehetséges, míg a közösséget csak az egyén lelki és fizikai gyarapodása emeli fel – írta Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár a ballagó diákokhoz intézett üzenetében, amelyet a kormany.hu tett közzé pénteken. Az oktatási államtitkár kiemelte: a ballagással és az érettségivel a diákok életük fontos állomásához érkeztek. A kereszténydemokrata politikus azt kívánja, hogy keressék és találják meg a felemelkedéshez vezető utat, és hogy ez az út, akármerre kanyarogjon is majd, mindig visszavezessen Magyarországra, a hazánkba.

Hoffmann Rózsa köszönetet mondott a szülőknek és a tanároknak is, hogy fogták a gyermekek kezét, és segítették őket ezen a szép, ám nehéz úton. A ballagásokat országszerte a hétvégén tartják a középiskolákban. Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbelikkel megkezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák. Az érettségizők közül 92.200 diák az idei tanévben fejezi be a középiskolai tanulmányait.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!