Elkészült és átadásra került a Kisnémedi tagóvoda bővítése

Kisnémedi Község Önkormányzata korábban 54,55 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt pályázaton. A projekt keretében az Őrbottyáni Napköziotthonos Óvoda Kisnémedi tagóvodájának bővítése valósult meg az intézmény jelenlegi épületében, 2018. szeptemberben.

A tagóvoda bővítésével többek között tornaszoba, mozgásfejlesztést segítő helyiség került kialakításra. A tornaszobához szükséges eszközök is beszerzésre kerültek.

Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője és Edelman György, Kisnémedi polgármestere felavatják Kisnémedi tagóvoda bővítését Kisnémediben 2018.10.20-án (KDNP fotó: Váli Miklós)

Felújításra került a jelenlegi játszóudvar is. Az eszközbeszerzésre 1.1 millió, az udvar kialakításához 2.3 millió, a tornaszoba felszereléseihez 1.4 millió forint állt rendelkezésre. A bővítésnek köszönhetően az óvoda alapterülete 67.45 m2-el bővült, az óvodai férőhelyek száma pedig harminc főre emelkedett.

Harrach PéterHarrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője üdvözli tagóvoda bővítésének átadásán megjelenteket Kisnémediben 2018.10.20-án (KDNP fotó: Váli Miklós)

Kisnémedi óvoda felújítás

A munkálatokat tudatosan a nyári szünetre időzítették, hogy ne zavarják a kicsiket. A kivitelezést a Polysystem Bau Kft végezte el a vonatkozó előírások, az engedélyes tervek, illetve a műszaki ellenőr útmutatása alapján.

Kisnémedi óvoda felújítás

Az óvoda ünnepélyes átadásán a gyermekeken, a szüleiken és az óvodai dolgozókon kívül részt vett Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője, Hegyi Ágnes jegyző, mint munkálatokért felelős kapcsolattartó és Edelman György, Kisnémedi polgármestere.

Kisnémedi óvoda felújítás

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!