Emlékezzünk a diktatúrák áldozataira!

A totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapján újra és újra fel kell idéznünk azokat a rémtetteket, amelyekből Magyarországnak olyan sok kijutott az elmúlt évszázadban is.

Akármilyen „színű” is volt az eszme, ami megkínzott sok millió embert, tönkretett családokat és kioltott megszámlálhatatlanul sok életet, egyöntetűen kell felemelnünk a szavunkat az elesettek és az elnyomásban élők érdekében. Hazánk ma valódi demokrácia, ahol biztonságban van életünk, tulajdonunk és értékeink, ugyanakkor megtapasztaltuk már milyen a kommunista vagy a náci diktatúrák alatt élni, éppen ezért kell, hogy egy erős, szuverén és igazságos Magyarország fejlődéséért dolgozzunk. Továbbra is meggyőződésünk, hogy az igazi védelem az elnyomással szemben egy olyan kereszténydemokrácia lehet, amely mindennél jobban óvja az emberi méltóságot és mindent megtesz azért, hogy a közösség értékein belül az egyén minél jobban kiteljesedhessen.

Kereszténydemokrata Néppárt

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!