Eredményesek a kormány gazdaságvédelmi intézkedései

Seszták MiklósSeszták Miklós országgyűlési képviselő (KDNP) az azonnali kérdések órájában a parlament hétfői ülésén úgy fogalmazott: eredményesnek bizonyultak a kormány gazdaságvédelmi intézkedései, továbbra is stabil gazdasági környezet működik az országban. Az ipari termelés áprilishoz képest 66 százalékkal emelkedett, és eddig a tömeges elbocsátásokat is sikerült elkerülni – mondta.

A bértámogatási programoknak köszönhetően már több mint 1 millió munkavállaló kilátásai javultak. Az Európai Unióban szeptemberben a negyedik legalacsonyabb volt a munkanélküliség Magyarországon – sorolta az eredményeket.

Schanda Tamás János (KDNP), az innovációs és technológiai tárca államtitkára azt mondta: ahogy 2010 után is „együtt jöttünk ki a válságból”, ez most is sikerülni fog.

Schanda Tamás

A gazdaság 11,3 százalékos növekedést ért el a harmadik negyedévben a megelőző három hónaphoz képest, ami az elemzők várakozásait is meghaladta. Ekkor a magyar gazdaság éves összevetésben jobban teljesített, mint az osztrák, a cseh, a portugál vagy a belga.

Ezért szerinte folytatni kell a megkezdett intézkedéseket: az adócsökkentést, a munkahelyek védelmét. A hitelmoratórium meghosszabbításáról is döntést hoztak nemrég – mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!