Európa továbbra is veszélyben van!

Nacsa Lőrinc a KDNP országgyűlési képviselője a kormánypártok nevében nyilatkozott arról, hogy sokak várakozásával és állításával ellentétben nem csökken, hanem nő a migrációs nyomás Törökország felől.

A· török hatóságok adatai  is megerősítik, hogy nem kevesebb, hanem egyre több migráns érkezik Törökországba. Idén novemberig 240 ezren érkeztek, és ez 40%-kal több mint a tavalyi évben. Ez egyértelműen azt mutatja, hogy újabb migrációs hullám éri el Törökországot, ahol már most is  5 millió körül van a számuk, és a térségben zajló bizonytalan folyamatok miatt ez várhatóan még tovább fog nőni.  Eddig Törökország nagyjából a saját területén belül tudta tartani őket, de most egy új jelenség látható: egyre több bevándorló nem akar ott maradni, hanem Görögországon keresztül Európa felé veszi az irányt. Ez azt jelzi, hogy Európa továbbra is veszélyben van, és nem csökken, hanem nő és nőni fog a migrációs nyomás.

Ha a bevándorláspárti brüsszeli vezetés és európai parlamenti többség továbbra is migránsvízummal, migránskártyával akarja segíteni a bevándorlókat ahelyett, hogy Európa védelmén dolgozna, akkor Európa végképp bevándorlókontinenssé válhat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!