A Facebook letiltotta Böjte Csaba Trianon-miséjét

Hétfőn a Facebook letiltotta Böjte Csaba atya oldaláról a Trianonra emlékező szentmiséjének a felvételét, valamint a nyugalomra intő gondolatait is, amelyekkel az Egyesült Államokban zajló erőszak ellen kívánt felszólalni - közölte Hollik István (KDNP), a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi médiában közzétett posztjában.

Böjte Csaba atya

„Eközben a világ antifa-szervezetei erőszakra buzdítanak, és a tüntetések mellett a gyújtogatást, a fosztogatást és a rongálást népszerűsítik" - tette hozzá Hollik, kiemelve: így tett a magyarországi Antifa-mozgalom is saját Facebook-oldalán.

Böjte Csaba atya Trianonra emlékező videóüzenete

„Kíváncsi voltam, hogy a jelentésem nyomán mit lép a Facebook. Nagyon gyorsan meg is kaptam az ítéletet: semmit. A magyarországi Antifa Facebook-bejegyzése, amelyben konkrétan erőszakra való felbujtás szerepel, a Facebook szerint rendben van" - tudatta Hollik, aki megismételte: Böjte Csaba testvér Trianonra emlékező szentmiséje és erőszak elleni gondolatai sértik az oldal közösségi elveit, viszont az Antifa erőszakra való felbujtása nem.

„Na így néz ki a liberális szólásszabadság" - vonta le a következtetést Hollik István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!