Felsőörsi KDNP-s adomány karácsonyra

A Veszprém megyei Felsőörs kereszténydemokratái is kivették részüket a KDNP országos, karácsonyi adománygyűjtő akciójából.

KDNP karácsony, Felsőörs

A Balaton mellett fekvő Felsőörsön a KDNP országos akciója keretében, egyenesen a falu főterén fölállított betlehemi jászoltól indult a helyi KDNP-alapszervezet által összeállított adománydoboz. A mintegy nyolc kilogrammnyi adomány tartós élelmiszereket, köztük szaloncukrot, kakaót és kávét tartalmazott.

Sajnos Felsőörsön is vannak olyan hátrányos helyzetű családok, akik közül talán sikerült a legrászorultabbat kiválasztani és az idei karácsonyi ünnepet a Krisztus által hirdetett felebaráti szeretet jegyében átadott adománnyal szebbé tenni.

KDNP karácsony, Felsőörs

Az adományt Szabó Balázs polgármester (az adományozó helyi KDNP alapszervezet tagja és a megyei KDNP szervezet elnökségi tagja) adta át.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!