A Fidesz-KDNP felkészült az európai parlamenti választásra, összeállt a kormánypártok listája!

Napról napra egyértelműbb, hogy európai parlamenti választásnak még soha nem volt akkora tétje, mint a 2019-es választásnak lesz – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs csütörtöki sajtótájékoztatóján. A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette, a bevándorláspárti politikának véget kell vetni az Európai Parlamentben, és ezt az európai emberek tehetik meg.

A Fidesz-KDNP felkészült az EP-választásra – húzta alá a kormánypárti politikus, hozzáfűzve, a mai napon a párt országos választmánya döntést hozott a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási listájáról. 

Hidvéghi Balázs elmondta: a Fidesz-KDNP listavezetője Trócsányi László lesz – ő egyben a Fidesz európai biztos-jelöltje is. A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett: a mostani bevándorláspárti brüsszeli vezetés migránsok milliói előtt nyitotta meg az Európai Unió kapuit, ezzel veszélybe sodorta a kontinenst.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Fotó: fidesz.hu)

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, Brüsszel semmit sem tanulva az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból még több migránst akar hozni Európába. Arra lehet számítani, hogy mindent elkövetnek majd, hogy döntéseiket ráerőltessék a nemzetekre – mutatott rá.

Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el, nekünk az a célunk, hogy megőrizzük hazánk biztonságát és megvédjük a kultúránkat – szögezte le a kormánypárti politikus, hozzátéve, az ellenzék már bebizonyította, hogy ebben a küzdelemben rájuk az Európai Parlamentben sem lehet számítani, mert ők valójában Brüsszelt képviselik Magyarországon.

Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. Ebben a küzdelemben csak a Fidesz-KDNP képviselőiben bízhatunk. A mi képviselőink számára mindig Magyarország és a magyar emberek képviselete lesz az első – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

A Fidesz-KDNP EP-listáján a biztos bejutónak számító 7. helyen Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt politikusa, jelenleg is európai parlamenti képviselője szerepel.

A teljes listát ide kattintva tekintheti meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!