Földi László: Hogyan támogatja a kormány a családok otthonteremtését?

Földi László (KDNP) hétfői országgyűlési felszólalásában azt mondta: a kormány már 2010-ben egyértelművé tette, hogy intézkedéseinek középpontjában a családok állnak. A kabinet azóta is folyamatosan bővíti a családtámogatási rendszert - emelte ki a képviselő.

Földi László, a KDNP országgyűlési képviselője

A koronavírus-járvány hatására a gazdaság nehéz helyzetbe került, de a megszorítás nem lehet alternatíva - szögezte le Földi László. A KDNP örömmel üdvözölte, hogy a kormány dolgozik a családvédelmi akcióterv további elemein - tette hozzá a képviselő.
    
Milyen újabb otthonteremtési kedvezményeket kapnak a családok a jövőben? - kérdezte.
    
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter is azt hangsúlyozta, hogy a Fidesz-KDNP kormány 2010 óta folyamatosan bővíti a családtámogatási rendszert. Erről szól a családi adókedvezmény, a gyes harmadik évének visszavezetése vagy a családvédelmi akcióterv - sorolta.
    
A kabinet bevezeti Magyarország történetének legnagyobb otthonteremtési programját, ennek része az áfa csökkentése, az áfa visszaigénylésének lehetősége, az illetékmentesség a csok-kal otthont vásárlóknak, az otthonfelújítási, vagy tetőtérbeépítési program - emelte ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!