Földi László: A javaslat történelmi igazságtételt hajt végre

Földi László (KDNP) kiemelte: a földtulajdonlásban sok speciális eset, egyedi gyakorlat van, és nagyon nehéz mindet azonosan kezelni. Ez a javaslat azonban képes megfelelni ennek a kihívásnak, történelmi igazságtételt hajt végre, és általa még inkább versenyképes lesz a magyar agrárgazdaság - vélekedett.

Földi László (KDNP) országgyűlési képviselő

Közölte: az agrárgazdaságban alapvető feltétel a tiszta, átlátható struktúra kialakítása, és ezt elő kell segíteni. A kormány és az agrártárca elkötelezett a magyar földművesek agrárpiaci versenyképességének javítása, gazdasági pozícióinak megerősítése, az átlátható birtokszerkezet kialakítása mellett - jelentette ki. Hozzátette: a javaslat olyan rendezést tesz lehetővé, amellyel gazdaságosan művelhető birtoktestek alakulhatnak ki.

A krízisbiztosítás közvetve minden magyarnak hasznos

Földi László (KDNP) azt mondta az országgyűlésben a krízisbiztosítással kapcsolatban, hogy a mezőgazdaság sérülékenységét számos tényező okozza, de ezek közül is kiemelkedik az időjárás és a kórokozók terjedése.

A krízisbiztosítási rendszer közvetve minden magyar állampolgár számára hasznos, mert a növénytermesztés és az állattenyésztés létfontosságú termékeket gyárt, miközben a bruttó nemzeti össztermék jelentős részét is adja - emelte ki.
    
A krízisbiztosítási rendszerben való részvétel önkéntes és potenciálisan százezer termelő számára érhető el - hangsúlyozta a vezérszónok.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!