Földi László: A szakképzés hatékonysága minden magyarra hatással van

Földi László, a KDNP vezérszónoka szerint az egyre gyorsuló ütemben változó munkaerőpiaci igényekre reagáló szakképzési rendszer hatékonysága közvetve vagy közvetlenül, de minden magyar életére valamilyen hatással van

Földi László (KDNP) országgyűlési képviselő
    
Kiemelte, hogy 2010-ben átalakították a szakképzés rendszerét, amelyre szükség volt, és több ország is így tett, mert a munkaerő-piac olyan szakemberek kibocsátását várja, akik korszerű tudást birtokolnak és képesek élethosszig tartó tanulásra.
    
Felhívta a figyelmet, hogy a magyar dolgozók 49 százaléka már most olyan munkát végez, amely automatizálható és 2030-ig a munkaórák 24 százaléka robotizált tevékenységgel ellátható lesz, a megmaradó szakmák jó része pedig átalakul. Ezért kell átalakítani a rendszert, hogy ezekre a kihívásokra választ adjanak.
    
Földi László jelezte: kezdeményezik, hogy a közösségi szolgálat is kerüljön bele a törvényjavaslatba.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!