Fülöp Attila: Minden a gyermekek érdekében történik

Csak akkor zár be a fóti gyerekközpont, ha minden ott lakónak sikerül megfelelő új otthont találni - mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a szociális ügyekért felelős államtitkár Földi-Kovács Andrea kérdésére.

Fülöp Attila (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára arról is beszélt, hogy Fóton jelenleg hatvan gyermek él, akik a tervek szerint Kalocsára és Zalaegerszegre költöznek.

„Két helyen indult el fejlesztés minden más állítással szemben. Kalocsán és Zalaegerszegen egy új építés illetve egy felújítás kezdődött el. Azt gondolom, hogy rendkívül fontos, hogy megőrizzük azt a fajta gyermeki kapcsolatot is ami itt létrejött sokszor a felügyelő és a gyermek, illetve a nevelő és a gyermek között. Mi azon leszünk egyébként, hogy itt minél inkább a gyermekek érdekében történjen meg, hangsúlyozom, egy hatvan éves infrastruktúra helyett egy modern és jó, korszerű infrastruktúrának a kialakítása"– hangzott el a Hír TV szerda esti műsorában.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!