Gaal Gergely megkoszorúzta a 400 évvel ezelőtt született Zrínyi Miklós hadvezér szobrát

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, Gaal Gergely (KDNP), a Zrínyi-emlékév szervezője, Kovács Vilmos, a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka és Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsa elnöke megkoszorúzták a 400 évvel ezelőtt született Zrínyi Miklós költő és hadvezér, a Szigeti veszedelem írója, a 17. század legnagyobb formátumú magyar politikusa szobrát a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kertjében 2020. május 3-án.  Az évforduló alkalmából az Országgyűlés 2020-at Zrínyi-emlékévvé nyilvánította. (MTI/honvedelem.hu/Kertész László)

A Honvédelmi Minisztérium által közzétett képen Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (b4), Gaal Gergely a KDNP kommunikációs igazgatója,  a KDNP Országos Választmánya titkára, a Zrínyi-emlékév szervezője (b7), Kovács Vilmos, a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka (j5) és Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsa elnöke (j2), miután megkoszorúzták a 400 évvel ezelőtt született Zrínyi Miklós költő és hadvezér, a Szigeti veszedelem írója, a 17. század legnagyobb formátumú magyar politikusa szobrát a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kertjében 2020. május 3-án.  Az évforduló alkalmából az Országgyűlés 2020-at Zrínyi-emlékévvé nyilvánította. (MTI/honvedelem.hu/Kertész László)

Az évforduló alkalmából az Országgyűlés 2020-at Zrínyi-emlékévvé nyilvánította.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!