Harrach Péter: A KDNP segítséget nyújtana a gyermekmentő szolgálat fóti lovasterápiás központjának

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti lovasterápiás központja számára tizennégy állami tulajdonú ingatlan vagyonkezelési jogát adná át az a törvényjavaslat, amelyet a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) nyújtott be hétfőn az Országgyűlésnek.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője által jegyzett javaslat szerint a fóti ingatlanok 2020. szeptember 1-től kezdődően 20 éves időtartamra, ingyenesen, közfeladat ellátásához szükséges vagyonként kerülnének a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület vagyonkezelésébe.
    
A javaslat indoklása szerint ahhoz, hogy az egyesület kiszámítható feltételek között folytathassa és beruházásokkal magasabb szintre emelhesse a sérült, rászoruló gyermekek lovasterápiás kezelését, elengedhetetlenül szükséges az állami tulajdonú ingatlanok jogviszonyainak hosszú távú rendezése.
    
Mint írják, az egyesület a felsorolt ingatlanok egy részén már jelenleg is magas színvonalú lovasterápiás és egyéb, gyermekek javát szolgáló tevékenységet folytat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!