Hollik István: Az oltásellenes baloldalnak még az emberi élet sem számít

Hollik István szerint a baloldal a keleti vakcinák elutasításával félmillió ember életét kockáztatta volna csak azért, hogy lassítsa az oltási folyamatot, ezzel ártson a kormánynak és politikai tőkét kovácsoljon magának.

Hollik István

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookra csütörtökön felkerült videónyilatkozatában arra hívta fel a figyelmet: Magyarország közelít a másfél millió beadott vakcinához, ezzel átoltottságban, lakosságarányosan továbbra is a második az Európai Unióban.

A KDNP-s országgyűlési képviselő rámutatott: a már beadott vakcinák harmada, azaz csaknem félmillió keletről érkezett, tehát félmillió ember van már azért biztonságban a koronavírussal szemben, mert ezeket az oltásokat kapta meg.

Úgy vélte: ha a baloldalon múlt volna, még mindig várnának az oltásokra, hiszen a baloldal egyértelműen nemet mondott a keletről érkező vakcinákra. Sőt – folytatta – még petíciót is indítottak, amivel be akarták tiltani a kínai vakcinákat.

„Nincs ezen mit szépíteni: az oltásellenes baloldal félmillió ember életét kockáztatta volna csak azért, hogy lassítsa az oltási folyamatot, ezzel ártson a kormánynak, és politikai tőkét kovácsoljon magának. Nekik még az emberi élet sem számít. Szégyelljék magukat!” – fogalmazott.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!