Hollik István: A baloldali önkormányzatok az emberekkel fizettetnék meg a válság árát

A mostani válságot nem a magyar emberek okozták, ezért nem engedhető meg, hogy annak árát a baloldali önkormányzatok velük fizettessék meg – mondta Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója csütörtökön.

Hollik IstvánHollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, a KDNP országgyűlési képviselője

A politikus az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában arról, hogy a baloldali önkormányzatok hogyan kezelik a koronavírus okozta válsághelyzetet, elmondta: Jászberényben az „éj leple alatt” megemelték az iparűzési adót, az építményadót és a telekadót. Ferencvárosban Baranyi Krisztina polgármester hatszorosára növelte a parkolási díjakat, Miskolcon megemelték a tömegközlekedés árát és a temetkezési díjakat – sorolta, megjegyezve: ez csupán néhány példa a sok közül.

Hollik István értékelése szerint a baloldali önkormányzatok pontosan ott folytatják, ahol 2010-ben a Gyurcsány–Bajnai-kormány abbahagyta: a válságot ismét adóemelésekkel kezelik, amibe 2010-ben majdnem belerokkant az ország.

A baloldali válságkezelés tehát megbukott – fogalmazott a kommunikációs igazgató, hozzátéve: a Fidesz–KDNP-kormány döntése értelmében 2021. január 1-jétől tilos lesz az önkormányzatoknak a helyi adók emelése, új adók kivetése vagy már meglévő adókedvezmények megszüntetése.

Hollik István hangsúlyozta: ezt a válságot nem a magyar emberek okozták, ezért nem engedhetik meg, hogy az árát a baloldali önkormányzatok velük fizettessék meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!