Hollik István: Európának vissza kellene térnie kereszténydemokrata gyökereihez

Az Európai Parlamentnek és az Európai Néppártnak vissza kell térnie a kereszténydemokrata gyökerekhez, mert Európa akkor volt sikeres, amikor kereszténydemokrata politikát folytatott – mondta Hollik István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában - írja a Magyar Idők.

A Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője arról is beszélt, hogy kíváncsian várják Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének válaszát, hogy kik állnak azok mögött a bankkártyák mögött, amiket a migránsok használnak. Európa akkor volt sikeres, amikor kereszténydemokrata politikát folytatott, ezért az Európai Parlamentnek és az Európai Néppártnak vissza kell térnie a kereszténydemokrata gyökerekhez – mondta Hollik István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Hollik István (KDNP), a Fidesz-KDNP frakciószövetségének szóvivője a HírTv Magyarország élőben c. műsorában (2018.11.12.)

Hollik István szerint bár az, hogy a kereszténydemokrata szárnyhoz tartozó Manfred Weber maradt a Néppárt élén, a vele szemben induló, liberális oldalt képviselő Alexander Stubb-bal szemben, kedvező a Fidesznek, mégsem oldotta fel a feszültséget a frakción belül. „Weber egy reménysugár, hogy a Néppárt visszatér kereszténydemokrata gyökereihez.”

A politikus arról is beszélt, hogy az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és Brüsszel olyan bankkártyákat biztosít a migránsok számára, amiken nincsenek nevek.

Hollik István azt mondta: kíváncsian várják Jean-Claude Junckertől az Európai Bizottság elnökétől a választ arra, hogy ki döntött erről a támogatásról és ki finanszírozza ezeket a bankkártyákat?

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!