Hollik István: Gyurcsány fékezze meg Márki-Zay „ámokfutását”!

A kormánypártok arra kérik Gyurcsány Ferencet, hogy „fékezze meg” Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt „ámokfutását”, mert az veszélyezteti Magyarország biztonságát.

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója keddi videónyilatkozatában azt mondta: nemrég Márki-Zay Péter képes volt azt állítani, hogy Orbán Viktor egy személyben felelős a háború kitöréséért.

Úgy értékelt: az ilyen „őrült mondatok” háború idején nemcsak felelőtlenek, hanem veszélyesek is.

Éppen ezért arra kérjük Gyurcsány Ferencet, a baloldal vezetőjét, hogy fékezze meg miniszterelnök-jelöltjét, illetve annak ámokfutását, mert az árt és veszélyezteti Magyarország biztonságát

 

– hangoztatta.

Hollik István megerősítette: a Fidesz-KDNP továbbra is támogatja a kormányt abban, hogy mindent tegyen meg a magyar emberek biztonságának megőrzéséért, valamint azért, hogy Magyarország maradjon ki ebből a háborús konfliktusból.

 

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!