Hollik István: Gyurcsányék nem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést

A Fidesz-KDNP szerint a baloldal „reflexből azonnal megtámadta” a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést.

Hollik István, a kormánypártok kommunikációs igazgatója csütörtöki, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában emlékeztetett: Orbán Viktor miniszterelnök szerdán bejelentette, hogy a rezsicsökkentés megvédése érdekében a kormány rezsivédelmi alapot fog létrehozni.

Közölte: ezt a Fidesz és a KDNP támogatni fogja az Országgyűlésben.

Hollik István szerint azonban a baloldal „reflexből azonnal megtámadta” a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést.

Úgy értékelt: a baloldal ezzel "ott folytatja, ahol abbahagyta", egyértelműen megtagadta a magyar emberek érdekeinek képviseletét, és a rezsivédelmi alap megtámadásával ismét a multik oldalára állt.

Ugyanakkor – hangsúlyozta – a kormánypártok nem fogják engedni, hogy a baloldal elérje a célját.

Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy megvédjük a magyar emberek számára a rezsicsökkentést, hiszen a választóktól erre kaptunk felhatalmazást

 

– jelentette ki Hollik István, hozzátéve, azt sem fogják megengedni a baloldalnak, hogy a háború árát a magyar emberekkel fizettessék meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!