Hollik István: Hogyan állíthatjuk meg Brüsszel Európa-ellenes ámokfutását?

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője azt kérdezte hétfőn a parlamentben: „hogyan állíthatjuk meg Brüsszel Európa-ellenes ámokfutását?” Értékelése szerint Brüsszel a migráció kezelésében is csúfos kudarcot vallott: terrorpárti gigatüntetések Európa-szerte, mindennapos terrorfenyegetettség az utcán, növekvő antiszemitizmus.

Kijelentette, a brüsszeli bevándorláspolitika árt Európának, nem hajlandó változtatni azon. Közölte, Brüsszel nem akarja meghallani az európai emberek hangját, sőt nem is akarja megkérdezni őket.

Elmondta azt is, a dollárbaloldal azért támadja a nemzeti konzultációt, hogy ezzel is védjék Gyurcsány Ferencék Brüsszelt. Azt javasolta, zárják le a migrációról szóló politikai vitát a nemzeti konzultációval és így küldjenek egyértelmű üzenetet Brüsszelbe.

Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta, Brüsszel ámokfutása tetten érhető a migráció kapcsán, ahogy a háborúpártiság és Ukrajna uniós csatlakozása kapcsán is. Szerinte „a migráció egyre inkább halálos fenyegetettséggel bír itt Európában”, és egyre több ország zárja le belső határait, „új vasfüggöny” alakul ki.

Közölte, Magyarország szerint meg kell védeni az EU külső határait és a menekültügyi kérelmeket Európán kívül kell elbírálni. Brüsszel azonban nem korrigál, erőlteti a migránsgettókat - mondta, hozzátéve: itt az ideje, hogy „a valóságtól elszakadt brüsszeli elit végre felébredjen Csipkerózsika-álmából és az emberek érdekeit képviselje”.

Elmondta, a magyar kormány nemzeti konzultáción kérdezi a brüsszeli migrációs politikáról az embereket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!