Hollik István: Magyarország hogyan reagál a méltatlan támadásokra?

Hollik István (KDNP) azt kérdezte az Országgyűlésben, hogy Magyarország hogyan reagál az újabb méltatlan támadásokra? Felidézte, 2010 óta más se hallani a balliberális oldalról, minthogy milyen rezsim épül. Most éppen a hibridrezsim megszólítás a divat, és a liberális véleményalkotóknak az igazság sem zavarja meg a tisztánlátását - mondta.

Hollik István, a KDNP parlamenti képviselője
    
Kitért arra, hogy legutóbb Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország külügyminisztere döntött úgy, hogy „telitalppal belegázol" a magyar emberekbe, és többük nyilatkozott is a magyar jogállamiság állapotáról, a már elhangzott valótlanságokat megismételve.
    
Azt kérte, hogy az ilyen támadásokat a kormány minden esetben határozottan utasítsa vissza.
    
Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára elmondta: délután a Külügyminisztériumban az említett öt ország nagykövetét vendégül látják egy kávéra, és ismertetik a magyar álláspontot, miszerint az ilyesfajta kirohanások és megalapozatlan vádaskodások továbbra is elfogadhatatlanok.
    
Hozzátette: az érintett államok képmutatásban mindenki máson túl tesznek, ha megnézik, hogy ezen öt ország hogy áll a koronavírus elleni védekezésben, akkor azt látják, hogy nem éppen jól, Magyarországhoz képest pedig pláne nem.
    
Kijelentette: több tiszteletet várnak ezektől az országtól, és kiállnak mindenkivel szemben a magyarok méltósága és érdeke védelméért.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!