Hollik István: Min múlik az uniós források sorsa?

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője arról beszélt hétfőn a parlamentben, hogy fokozódik a nyomás, és már a nekünk járó uniós forrásokat is a háborúpárti zsarolás részévé tennék.

Kitért arra, hogy a háborúpárti, Magyarország-ellenes kórushoz csatlakozott, Daniel Freund „sorosista” EP-képviselő, aki amikor meghallotta a magyar kormányfőtől, hogy Magyarország nem hajlandó változtatni álláspontján, miszerint no migration, no gender, no war, úgy reagált: no EU-money, azaz akkor nem lesznek uniós források. Ez már az ítélet, vagy lehet még tenni a zsarolással szemben? – tette fel a kérdést a politikus.

Szerinte az amerikai baloldal, a sorosista NGO-k, a teljes dollárbaloldal és a baloldali többségű Európai Parlament azt követeli az Európai Bizottságtól, hogy éljen vissza a hatalmával, politikai alapon ne adják oda a nekünk járó forrásokat, csak mert merünk a béke pártján állni.

Varga Judit igazságügyi miniszter elmondta: számára mindig egyértelmű volt, hogy a jogállamisági eljárások alapvetően politikai támadások, és politikai boszorkányüldözés zajlik hazánk ellen. Az is mindig egyértelmű volt, hogy a ceruzát Brüsszelben magyar balkéz fogja és a brüsszeli újabb és újabb követelések mögött a hazai és nemzetközi balliberális ellenzék kreatívitása áll. Egyáltalán nem lepődött meg, amikor Gyurcsány Ferenc és  párttársainak „beismerő vallomását” hallotta a rádióban.

Kijelentette: a legnagyobb hazai és nemzetközi ellenszéllel szemben is sikerült teljesíteni, amit vállaltak. Szólt arról, hogy Brüsszelnek a közeljövőben a Magyarországnak járó forrásokat ki kell fizetnie.

Azt üzente a baloldalnak, az nem hazafias cselekedet, ha reggel, éjjel, meg este azon dolgoznak, hogyan akadályozzák meg, hogy a magyar emberek hozzájuthassanak a nekik jogosan járó forrásokhoz. Tanulják meg végre jobban szeretni a hazájukat, mint amennyire gyűlölik a kormányt, ezt soha nem késő elkezdeni – mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!