Hollik István: Nem előkészített a globális javaslat

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője azt mondta a parlament keddi ülésén, hogy úgy tűnik, a baloldal jelszót váltott és „a világ globalistái, egyesüljetek” jelszót választotta, mert ha egy javaslatban szerepel a globális szó és adóemelésről szól, azt támogatja, pedig ez a hozzáállás csődhöz vezetett, amikor a baloldal kormányon volt.

Úgy látja, Európa úgy akarja elfogadni ezt a javaslatot, hogy nem akar tudomást venni a következményekről, és csak a magyar kormány képes felmutatni azokat az érveket, amelyek alapján kimondható, hogy ez egy nem előkészített javaslat. Amikor az OECD elindította a kezdeményezést, még nem volt háború, pedig az jelentősen befolyásolja a gazdasági helyzetet – magyarázta. Hozzátette: egy ilyen helyzetben egy újabb adó bevezetése nem a megoldást jelenti, hanem csak tetézi a bajt.

Hollik István közölte: egy ilyen adónak csak akkor van értelme, ha a gazdasági nagyhatalmak mind bevezetik, de nem biztos, hogy valóban így lesz. Az alacsonyabb társasági adóból származó magyar versenyelőnyt elvenné az adó bevezetése – jelentette ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!