Hölvényi György: Az extrém szekularizáció élharcosaival szemben tovább dolgozunk

„A munka folytatódik, a néppárti frakció elnöksége a héten az új parlamenti ciklusra is megbízott a vallásközi párbeszédért felelős munkacsoport vezetésének megtisztelő feladatával, közösen Jan Olbrycht lengyel képviselőtársammal" – számol be Facebook profilján Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt külügyi igazgatója, a párt európai parlamenti képviselője.

A vallásközi párbeszédért felelős munkacsoport vezetésének megbeszélése 2019.07.18-án

Mint írja, ma reggeli alakuló értekezletükön bele is vágtak a „közepébe egy lelkes, nagyrészt megújult képviselői csapattal..."

„Az extrém szekularizáció élharcosaival szemben azért dolgozunk tovább, hogy az uniós politikában továbbra se lehessen figyelmen kívül hagyni, letagadni az egyházak és vallási közösségek mondanivalóját, szerepét közös európai ügyeinkben." – hangsúlyozza a kereszténydemokrata politilus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!