Hölvényi György lett a fejlesztési bizottság néppárti szakmai vezetője

Jelentős siker, hogy a hazánk számára kiemelt fontosságú Fejlesztési Bizottság (DEVE) néppárti koordinátori tisztségre választották meg Hölvényi György kereszténydemokrata politikust.

Hölvényi György a korábbi években - többek között - az egyházakhoz kötődő segélyszervezetek fejlesztéspolitikában betöltött fontos szerepének elismeréséért küzdött a fejlesztési szakbizottságban. A téma iránti elkötelezettségének elismerését jelzi, hogy a néppárti frakció most a fejlesztési szakbizottság szakmai vezetőjévé választotta a magyar képviselőt.

A koordinátori tisztségben erőteljesebb fellépésre van lehetőség a migráció kiváltó okainak megszüntetése érdekében és a helyben segítés politikájának erősítésében. A kereszténydemokrata politikus fejlesztéspolitikai szakmai vezetőként a hatékonyabb uniós fejlesztési politika és a nemzetközi segítségnyújtás érdekében lép majd fel.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja jelentős sikernek tartja, hogy a hazánk számára kiemelt fontosságú szakbizottság koordinátori tisztségére választották meg a magyar néppárti képviselőt. Ezzel a szakmai vezetői pozícióval tovább erősödik a magyar néppárti képviselők súlya, ami további lehetőségeket teremt a nemzeti érdekek eredményes képviseletére.

 

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!