Január 11-én újra Deák András Asztalitenisz Emlékverseny!

Januárban ismét megrendezik a nagy sikerű Deák András Asztalitenisz Emlékversenyt. A részletek az alábbiakban olvashatók. A képek az elmúlt évek sporteseményein készültek.

A KDNP Sport és Életmód Szakbizottsága valamint a Regnum Marianum SE szervezésében újra megrendezésre kerül a Deák András Asztalitenisz Emlékverseny.

Sporttal és közösségi együttléttel emlékezünk ismét Deák András barátunkra 2020. január 11-én, amikorra a KDNP Sport és Életmód Szakbizottsága és a Regnum Marianum SE hagyományos évenkénti asztalitenisz-emlékversenyére hívjuk kereszténydemokrata valamint egyházi közösségekbe tartozó barátainkat. Az esemény helyszíne – az előző évekhez hasonlóan – a MOATSZ Ormai László asztalitenisz-csarnoka lesz.

Deák András EmlékversenyAndrás 12 évvel ezelőtt, 2007 októberében hosszú, fájdalmas betegség után adta vissza lelkét Teremtőjének. Az MKDSZ budapesti elnöke, a XI. kerület országgyűlési képviselője volt. A Regnum Marianum közösség aktív tagja volt, 6 gyerekes családapaként példamutató családi életet élt.

Deák András Emlékverseny

Az ő emlékét felidézve rendezzük meg idén már 13. alkalommal ezt az emlékversenyt, amelyen az évek során a régi barátai mellett egyre több fiatal is elindul, akik személyesen már nem is ismerték őt.

Deák András Emlékverseny

 

A részletek az alábbiakban olvashatók, a jelentkezési lap az oldal alján tölthető le.

Deák András Emlékverseny

 

A sportversenyre az alább letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a deakandrasemlekverseny2020 [kukac] gmail [pont] com (deakandrasemlekverseny2020[at]gmail[dot]com) címre küldésével lehet regisztrálni. Határidő: január 7. (kedd) éjfél.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!