A járványügyi védekezés fontos szakaszba lépett, nincs idő a baloldal vádaskodásaira!

Az alábbiakban Dr. Simicskó Istvánnak, a KDNP frakcióvezetőjének közleménye olvasható.

Hosszú ideje sokan vártuk már, hogy az egész életünket felforgató pandémia leküzdésére legyen megfelelő vakcina, hiszen e nélkül csak súlyos korlátozásokkal tudjuk mérsékelni a fertőzés terjedését.

Simicskó István

Látjuk, tapasztaljuk mindannyian, hogy milyen személyes és egzisztenciális nehézségek adódnak a szükséges korlátozások miatt, hatékony megoldást csak az hozhat, ha egy következetesen végrehajtott terv mentén minél gyorsabban sikerül az átoltottságot elérni.

Emberéletekről van szó, amely mindennél értékesebb és fontosabb.

Nincs idő baloldali politikusok, köztük Molnár Gyula és Kunhalmi Ágnes rosszhiszemű vádaskodásaival foglalkozni, hanem ahol lehet, segíteni kell a szakemberek munkáját. Tipikus baloldali kettős mérce, hogy amikor Gy. Németh Erzsébet visz oltóanyagot az idősotthonba, akkor az teljesen rendben van az ellenzéki politikusok részéről is, akik eddig hol épp az oltásellenes megnyilatkozásaikkal, hol egyéb politikushoz méltatlan eszközökkel hátráltatták a védekezést a politikai haszonszerzés érdekében.

Nem egészségügyi szakfeladatokat kell ellátnunk, hanem a járvány minél gyorsabb leküzdése érdekében össze kell fognunk és ott segíteni, ahol éppen szükség van ránk. Feladat bőven van!

Dr. Simicskó István

a KDNP frakcióvezetője

Újbuda országgyűlési képviselője

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!