Juhász Hajnalka: A 21. század a konzervativizmus és a liberalizmus eltorzult formája közötti harcban fog zajlani

Nekünk kell nyernünk, a normalitás talaján tartva a 21. századot! – írja a kereszténydemokrata politikus.

juhász Hajnalka

 

Százszor, ezerszer megtapasztaltuk már, hogy a normalitás talaján maradni manapság nem csak éleslátást és szilárd értékrendet, hanem egyre inkább monotonitástűrést, erős kitartást is igényel.

 A ránk omló folyamatos, már-már fojtogató, újabb és újabb „liberális őrület” ellenére mindig higgadtnak maradni és elmondani: ne tovább! De sajnos mindig van tovább – írta közösségimédia-bejegyzésében Juhász Hajnalka, a KDNP alelnöke, országgyűlési képviselő.

Most éppen az Egyesült Államokból jött a „haladó” hír, miszerint egy szülő saját gyerekét szeretné elvenni, s ezért bíróságon támadta meg a vérfertőzést tiltó szabályozást. (Az erről szóló hír itt olvasható)

Tényleg egyre kevésbé van szó arra, hogy mivé lesz a világunk!

Jogászként is elképedek, hogy milyen jogi csűrés-csavarások teszik szép lassan lehetővé, hogy évezredes értékeinket, alapvető emberi tudásunkat, a formállogikát és tapasztalásunkat felülírják a tébolyult gondolatok és a rosszul értelmezett szabadság!

Hiába mondjuk: ne tovább? Nem! Nem hiába! A 21. század a konzervativizmus és a liberalizmus eltorzult formája közötti harcban fog zajlani! Nekünk kell nyernünk, a normalitás talaján tartva a 21. századot! – fogalmazott Juhász Hajnalka.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!