Juhász Hajnalka karácsonyi ajándékokat vitt nehéz sorsú családoknak – legyen szebb az ünnep!

Vannak életek, amelyek csendes példamutatásul szolgálnak mindannyiunknak! Vannak emberek, akik minden tiszteletet megérdemelnek, mert életük legnagyobb tragédiájából felállva, szívük minden szeretetével másokon segítenek. Ez az egyesület három kislány, három Zsófia története, emberi találkozások, amelyeket összeköt minden küzdelem, fájdalom, és a másokon segítés öröme.

Juhász Hajnalka, a KDNP alelnöke Bükkaranyoson járt, ahová a kereszténydemokrata frakció ajándékait vitte, nehéz sorsú családok számára. Az édességeket, mogyorókrémet, müzlit, kekszet, lekvárt, szaloncukrot, kakaóport, instant kávét a Zsófi-ReményVár Egyesület vette át, ahol önkénetesek gondoskodnak róla, hogy még karácsony előtt eljuthassanak azok a patronáltjaikhoz. Az adventi időszak elején eljuttatott finomságok lehetőséget adnak arra, hogy még időben a családok ünnepi asztalaira-, a karácsonyfa alá kerülhessenek.

Az eseményen meghitt beszélgetés alakult ki a politikus és Bigus Árpádné Melindával, valamint Ináncsi Gergely egyesületi vezetővel. Szóba került a civilek segítő munkájának jelentősége is.

Juhász Hajnalka közösségi oldalán azt írta az utazása kapcsán egy imádságot idézve: „Kértem Istent, hogy adjon lelki fejlődést, de Ő azt mondta: nem. Azt mondta, hogy a fejlődés az én dolgom, de hajlandó megmetszeni, hogy gyümölcsöt hozzak. Kértem Istent, hogy segítsen másokat szeretni, úgy, ahogy Ő szeret engem. Erre azt felelte: látom, már kezded érteni. Kértem erőt és Isten adott nehézségeket, amelyek erőssé tesznek. Kértem bölcsességet és Isten adott problémákat, hogy megoldjam azokat. Kértem bátorságot és Isten adott veszélyeket, hogy legyőzzem azokat. Kértem, adjon szeretetet és Isten adott gondterhelt embereket, hogy segítsek rajtuk. Kértem kegyelmeket és Isten adott lehetőségeket.”

Az Egyesület közel nyolcvan nehéz sorsú családnak segít. Melinda, az Egyesület egyik tagja csak annyit jelzett: a gyerekek Karácsonykor különösen vágynak az édességre is. Igyekeztünk! Szívmelengetően jó helyre kerülnek a KDNP karácsonyi ajándékai.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!