Juhász Hajnalka is részt vett az esztergomi Palatinus-tónál tartott szemétszedésen szombaton

Az eredetileg tervezett Duna-parti helyszínt a folyó áradása miatt kellett megváltoztatni – jelezték a szervezők.

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője a szemétszedési akción az esztergomi Palatinus-tó partján 2021. július 24-én. A műanyagmentes július alkalmából a Klímapolitikai Intézet és a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület – Szemétirtók hulladékgyűjtési akciót szervezett Esztergomban a város önkormányzatának segítségével. Az esemény megszervezésének kiemelt partnerei és stratégiai közreműködői a Dorogi Bányászok Horgász Egyesülete és a Palatinusz Búvár és Vizisport Egyesület (Fotók: MTI / Kovács Attila)

Szemétszedés Esztergomban

A Szemétirtók és Esztergom város segítségével megvalósított eseményhez a Dorogi Bányászok Horgász Egyesülete és a Palatinusz Búvár és Vízisport Egyesület is csatlakozott.

Szemétszedés Esztergomban

A szemétgyűjtésen kívül a horgászstégek környezetét is rendbe tették a résztvevők, megszabadítva a tavat az oda nem illő tárgyaktól.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!