Kampányesemény a rendkívüli parlamenti ülés

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) értékelése szerint kampányesemény az Országgyűlés keddi rendkívüli ülése.

A kisebbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: az ülés az ellenzék számára alkalom, hogy vitassa a migránsáradattal szembeni önvédelmet. Furcsa ellentmondás, hogy azok teszik ezt, akik bevándorláspártiak - jegyezték meg.

Rámutattak: a kereszténydemokraták véleményét kezdettől fogva elvi szempontok határozták meg, s már 2015-ben úgy fogalmaztak, hogy minden politikusnak kettős felelőssége van. Egyrészt felelősek Európa kultúrájáért és a magyar emberek biztonságáért, másrészt a segítségre szoruló emberért.

Kitértek arra is, hogy különbséget tettek az életét mentő üldözött és a gazdasági bevándorló között. A KDNP szerint a kormányzat önvédelmi tevékenysége mindenki által ismert és vitathatatlan. A segítséget kérő valóban üldözöttnek védelmet adni pedig alapvető emberi kötelesség. A krízishelyzet elmúltával haza kell őket juttatni és segítséget adni otthoni életük újrakezdéséhez. A magyar állam erejéhez mérten ma is ezt teszi a háború után hazatérő elüldözött keresztény közösségekkel – rögzítette a kisebbik kormánypárt.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!