Karácsonyi adományok a Csongrád megyei és szegedi KDNP-től

Csongrád megye kereszténydemokratái is csatlakoztak a KDNP országos adománygyűjtő akciójához, és karácsony előtt eljuttatták szeretetcsomagjaikat a rászorulóknak.

Haág Zalán és Szaplonczay MiklósHaág Zalán, a KDNP szegedi elnöke, közgyűlési frakcióvezető és Szaplonczay Miklós szegedi görögkatolikus parochus-esperes

A szegedi KDNP-tagok felajánlásaiból származó adományokat – 11 doboznyi tartós élelmiszert, édességet és ruhát – Haág Zalán, a kisebbik kormánypárt szegedi elnöke, közgyűlési frakcióvezetője adta át Szaplonczay Miklós görögkatolikus parochus-esperesnek.

Haág Zalán és Szaplonczay Miklós a görögkatolikus kápolnában

A szegedi görögkatolikus egyházközség szociális szolgálata kétszáz embernek segít rendszeresen, a felajánlott adományokat a legszegényebb húsz család kapta meg karácsonyra.

Haág Zalán a móravárosi templomban

Haág Zalán egyébként – több éves hagyományt folytatva – fenyőfát adományozott a móravárosi templomnak. A hét karácsonyfa segített még szebbé tenni a móravárosi katolikus hívek ünnepét.

Mindszenti KDNP karácsonyi adományozásaErdősi Norbert, a KDNP mindszenti elnöke, Salamon László plébános és Zsótér Károly, a város kereszténydemokrata polgármestere a helyi katolikus templomban

A mindszenti KDNP elnöke, Erdősi Norbert és a város kereszténydemokrata polgármestere, Zsótér Károly Salamon László plébánosnak adott át a napokban három doboznyi tartós élelmiszert. A Csongrád városi KDNP vezetői – Fekete János és Hajdú Gergely – közvetlenül a rászorulókhoz juttatta el a helyi kereszténydemokraták adományait.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!