Karácsonyi szeretetadományozás Nógrádban

A Nógrád megyei kereszténydemokraták is nagy lelkesedéssel vettek részt a KDNP országos adománygyűjtő akciójában.

KDNP Nógrád megye, karácsonyi adományUrbányi Tamás megyei szervező és Bablena Ferenc, a KDNP Nógrád megyei elnöke a karácsonyi csomagokkal

Nógrád megyében a helyi kereszténydemokraták széleskörű, lelkes adománygyűjtő tevékenységet végezve rövid időn belül megtöltötték az általuk tervezett húsz, a helyi szervezetek számához igazodó ajándékcsomagot. Ezek a dobozok tartós élelmiszereket, gyermekeknek kedves édességeket és egyéb hasznos, mindennapi életvitelhez szükséges készletet tartalmaztak.

KDNP Nógrád megye, karácsonyi adomány

A gyűjtés annyira jó sikerült, hogy a vállalást jelentősen meghaladva további tíz nagyméretű ajándékdobozt a családok számára hasznos ruhaneműkkel, a gyermekek örömét szolgáló különféle játékokkal tudtak összeállítani.

KDNP Nógrád megye, karácsonyi adomány

A keresztény szellemiségnek megfelelően adományainkkal a megyében élő, hátrányos helyzetű gyermekeknek és családoknak igyekeztek a karácsonyi ünnepeket kellemesebbé, lelki békében gazdagabbá, örömtelibbé tenni.

KDNP Nógrád megye, karácsonyi adomány

Ebből kiindulva két intézményt, a családok átmeneti otthonát és a megyei gyermekvédelmi szervezetet keresték fel, ahol az intézmények lakói és dolgozói örömmel fogadták segítségüket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!