KDNP: Eredményes iskolakezdést kívánunk!

Gyermekeink oktatása szülőként alapvető feladatunk, hiszen az iskolákban megszerzett tudás segít abban, hogy elindulhassanak a nagybetűs életben

 

– írta a holnapi iskolakezdés előtt kiadott közleményében a KDNP. 

A Keresztenydemokrata Néppárt közleménye emlékeztet: a mai felgyorsult és időnként zavaros világban mindez különösen fontos. 

A Covid-járvány idején erőteljesebben tapasztalhattuk meg, hogy gyermekeink tanítása nem kevés feladattal jár. Az online oktatás a szülők és a tanárok számára egyaránt kihívásokkal teli időszakot jelentett. Az iskolákban naponta áldozatos munkát végző pedagógusok szerepe nélkülözhetetlen és megbecsülésre méltó, hiszen életüket a felnövekvő generációk oktatására tették fel.

A Simicskó István frakcióvezető által szignózott közleményben a KDNP rögzíti: Bbzakodva tekintenek az előttünk álló 2021-es iskolakezdés elé, bíznak abban, hogy életünk visszatérhet a megszokott kerékvágásba és a diákok visszaülhetnek az iskolapadba, ahol újra megélhetik a közösség erejét. Tanulhatnak, sportolhatnak, s minden lépésükkel közelebb kerülhetnek céljaik eléréséhez. Berzsenyi Dániel szavaival élve, szeretnék minden diáknak és pedagógusnak eredményes iskolakezdést kívánni.

A lélek is csak úgy emelkedik a józanság tisztább világihoz, ha a tudományok és ismeretek tárából gazdag zsákmányt gyűjt magának."

– zárul a KDNP közleménye.