A KDNP képviselőcsoportja karácsonyi ajándékokat adományozott a rászoruló családoknak

Harrach Péter KDNP frakcióvezető minden évben egy kiválasztott, rászoruló csoportnak ad át ajándékot a képviselőcsoport tagjai nevében. Ebben az évben a nehéz helyzetben lévő családokra összpontosítva a Budapest 6. kerületi Családok Átmeneti Otthona lakóinak vitte el a karácsony szebbé tételéhez szánt élelmiszert, csokoládét, szaloncukrot, írószereket.

Harrach Péter (j) KDNP frakcióvezető rászoruló csoportnak ad át ajándékot a képviselőcsoport tagjai nevében, Hassay Zsófia (b) (Fidesz-KDNP), Terézváros polgármestere jelenlétében (Budapest, 2018.12.17. KDNP fotó: Váli Miklós)

Az átadást kis ünnepség keretében egy bűvészműsorral, lufihajtogatással tettük még emlékezetesebbé a gyermekek számára. Az eseményen részt vett a kerület polgármestere, Hassay Zsófia is.

Harrach PéterBudapest 6. kerületi Családok Átmeneti Otthona lakói (Budapest, 2018.12.17. KDNP fotó: Váli Miklós)

Harrach Péter

Budapest 6. kerületi Családok Átmeneti Otthona lakói, Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP), Terézváros polgármestere és Harrach Péter KDNP frakcióvezető (Budapest, 2018.12.17. KDNP fotó: Váli Miklós)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!