A KDNP kérésére Diósdon nem lesz Meseország Mindenké!

Tegnap reggel a KDNP Diósdi Szervezetének elnöksége e-mailben kereste meg a város polgármesterét a címben jelzett témában, amelyre ma délelőtt válasz érkezett. Az alábbiakban mindkettőt közöljük.

A kép illusztráció: Göteborgban óvodásokat kényszerítenek a Pride-felvonuláson való részvételre 2015-ben

Tisztelt Polgármester úr!

Nagy vihart kavart az elmúlt hetekben a Meseország mindenkié című, kiskorúak között LMBTQ propagandát terjesztő könyv megjelenése. A kiadvány a normalitás és gyermekeink védelmében kiálló lakosság körében a tiltakozás számos formáját eredményezte országszerte (sajtómegjelenések, tüntetés, aláírásgyűjtés, stb.). A homoszexuális lobbi azonban nem hátrált meg, és a könyvet – nem titkoltan pedagógiai céllal – szakmai segédanyagokkal is ellátta, azért, hogy bölcsődéinkben, óvodáinkban károsan érzékenyítő módon alkalmazhatóvá tegye.

A gyermekeinkre gyakorolt várható káros lelki és pszichológiai hatás megelőzése céljából már több település polgármestere is (Csepel, Mezőkövesd) saját hatáskörben rendelkezett a fenti kiadvány bármely formában történő alkalmazásának tilalmáról települése bölcsődéiben és óvodáiban.

A KDNP Diósdi Szervezetének elnöksége nevében tisztelettel kérem, hogy ebben az igen fontos témában akár az említett módon (saját hatáskörben), akár más formában mielőbb intézkedni szíveskedjék a diósdi gyermekek lelki egészségének védelmében.

(Csatolmányban mintaként küldöm Mezőkövesd polgármesterének ilyen tárgyú utasítását szíves felhasználásra.)

Mielőbbi intézkedését várva köszönettel és üdvözlettel:

Eőry Zsolt
a KDNP Diósdi Szervezetének elnöke
__________________

Spéth Géza polgármester válaszából kiderült: az  önkormányzat által fenntartott intézményekben eddig sem vásároltak és ezután sem fognak a nevezett könyvből.

Tisztelettel köszönjük – a szülők nevében is! – Polgármester úrnak, az érintett intézményvezetőknek és a bölcsőde-, illetve óvodapedagógusoknak, hogy a most divatos LMBTQ-őrületben nem kívánnak részt venni, és tiszteletben tartják gyermekeink egészséges lelki fejlődéshez való jogát! - olvashatjuk a diósdi KDNP-szervezet Facebook-oldalán.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!