Képzési információs és élményközpont nyílt Miskolcon

 Az országban elsőként Miskolcon nyílt képzési információs és élményközpont, a belvárosban lévő Szakképzési Centrumban, a létesítményt csütörtökön adták át.

Schanda Tamás Miskolcon

Az átadáson Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti stratégiai államtitkára azt mondta, a kormány azt a célt tűzte ki, hogy visszaadja a szakképzés becsületét, és újra rangot adjon a szakmáknak. Ez a miskolci központ is azt jelenti, hogy ezen az úton jól haladunk - tette hozzá.

Molnár Péter Miskolcon

A miniszterhelyettes szerint a fiatalok, és a tanulni akaró felnőttek itt megtalálják számításaikat. A központ stabil egzisztenciát és biztos jövőt kínál mindazoknak, akik felkeresik.

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára, a KDNP alelnöke (jobbra) és Molnár Péter, a Miskolci Szakképzési Centrum főigazgatója, a KDNP miskolci elnöke (balra) robotautókat irányítanak a Képzési Információs és Élményközpont átadásán a Miskolci Szakképzési Centrumban 2021. november 18-án. Az országban elsőként Miskolcon nyílt ilyen létesítmény (Fotók: MTI / Vajda János)

A létesítmény szervezett formában várja a pályaválasztás előtt állókat, akik megismerkedhetnek az új szakképzési rendszer nyújtotta lehetőségekkel, és játékos önismereti tesztekkel segítséget kaphatnak ahhoz, hogy érdeklődésük és képességeik alapján mely szakmai ágazatok állnak leginkább közel hozzájuk.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!