Ki kell állni a gyermekek védelmében – hangsúlyozta a parlamentben Vejkey Imre és Nacsa Lőrinc

A kormány által kezdeményezett országos népszavazás elrendeléséről szóló előterjesztés keddi vitájában fejtette ki pártja álláspontját a két KDNP-s képviselő.

Vejkey Imre, a KDP pártügyésze, az igazságügyi bizottság elnöke expozéjában kifejtette: „a Brüsszel–Strasbourg–Soros-triumvirátus” az elmúlt hónapokban újabb támadásokat indított Magyarországgal szemben a gyermekvédelmi törvény miatt. „A magyar gyermekvédelmi törvény azért csípi a szemüket”, mert nem engedi a szexuális propagandát sem az óvodákban, sem az iskolákban, sem a televíziókban, sem pedig a reklámokban – sorolta.

Közölte: azt sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugaton már állandósult, vagyis hogy az LMBTQ-aktivisták nem járhatnak be az óvodákba és az iskolákba, és nem végezhetnek ott szexuális felvilágosítást. Mindezt nemcsak sérelmezik, hanem már fenyegetőznek is, ezért indítottak kötelezettségszegési eljárásokat – mondta.

Felidézte: az Európai Unió alapító atyái azt mondták, hogy Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz, és „ez utóbbi fordulat látszik most megvalósulni”. Míg Magyarország az alaptörvénye által újra magára talált, „addig a világ magát fejlettebbnek mondó fele rommezővé változtatta az európai szellem színterét, erőszakosan eltorzítva a nemzeti és keresztény értékeket” – fogalmazott a frakcióvezető-helyettes.

A képviselő szerint a Nyugat „valóságos elkereszténytelenedésen” ment keresztül, sőt már ott tart, hogy saját gyökereit nemcsak tagadja, hanem kifejezetten irtja is. Fel kell lépni a társadalmi fejlődés „lidérctüzeivel” szemben, ezért kell kiállni a gyermekeink védelmében, „ezért nem tűrhetjük a liberális elnyomást” – jelentette ki.

Hangsúlyozta: amikor a nemzetre nehezedő nyomás ilyen erős, akkor „csak a közös népakarat tudja megvédeni hazánkat”, ezért van szükség a népszavazásra.

Nacsa LőrincNacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője azt emelte ki, hogy üresek az ellenzéki padsorok, mert az ellenzéki képviselők „gyáván és sunyin” távol maradtak a vitától. Az ellenzék lapít és azt várja, hogy ha hatalomra kerülne, akkor végrehajthassa Brüsszel utasításait – mondta.

Hozzátette, a törvényre és a népszavazásra azért van szükség, mert Magyarország támadás alatt áll, és a gyermekek jövője a tét. LMBTQ-aktivistáknak, NGO-nak semmi keresnivalójuk az iskolákban, a szülők kizárólagos joga dönteni a gyermekeik szexuális nevelésének, felvilágosításának kérdésében – szögezte le.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!