Kisbuszt és lelátót is kaptak a mórágyiak

Kisbuszt és lelátót kapott a Mórágyi Sportegyesület. Az átadón a Tolna vármegyei közgyűlés alelnöke, a KDNP Tolna vármegyei szervezetének elnök Orbán Attila is beszédet mondott.

Új tribünnel és kibusszal gazdagodott a Mórágyi Sportegyesület, melynek hivatalos átadója május 12-én, pénteken a mórágyi sporttelepen zajlott. Az átadón köszöntőt mondott Glöckner Henrik polgármester, aki kiemelte, nemcsak a több mint száz férőhelyes tribün és a sportegyesület kisbusza ad ünneplésre okot, a sportpályára vezető járdát is letérkövezték, valamint a pályát is körbekerítették a Magyar Labdarúgó Szövetség TAO pályázatainak köszönhetően. Jövőbeni tervük, hogy a tribünt lefedjék. 

iiáGyőrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, országgyűlési képviselő kiemelte, jó érzés visszatérnie a gyarapodó Mórágyra, ahol a helyiek minden hétvégén focilázban égnek.

– A holnapi napon is egy komoly erőpróba elé néz a csapat, ugyanis Nagymányokon fognak megmérkőzni a tabella élén állókkal. Természetesen a második hely sem rossz, azonban reménykedünk benne, hogy végre sikerül nekünk is az élre törnünk. Azt gondolom az, hogy hetven főnél is nagyobb igazolt létszámmal büszkélkedhet a csapat, azt mutatja, hogy itt helyben is van értelme foglalkozni a focival.

zlzOrbán Attila, Tolna Vármegye Közgyűlésének alelnöke beszédében elmondta,

fontos lépés volt a sportpálya felújítása, hiszen ezzel is ösztönzik a fiatalokat a sportolásra és a falu fejlesztése okot ad a családok és későbbi generációk helyben maradására, így nemcsak természeti szépségei teszik vonzóvá a kistelepülést.

 

Illés Béla, a mórágyi focicsapat vezetőedzője lapunkat arról tájékoztatta, hogy a TAO pályázat útján tizenöt millió forintot nyertek a lelátó megépítésére és a térkövezésre, valamint több mint tizennégy millió forintot az egyesület által vásárolt kisbuszra. 

ejrej

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!