A kommunista diktatúra áldozataira emlékeztek Sopronban

A kommunista diktatúra áldozatai előtt a soproni KDNP koszorúzással rótta le tiszteletét.

Sopron

A kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja:

az eleven lelkiismeret emléknapja, egy embertelen elnyomó rendszer ma is tragédiákkal teli, megélt minden személyes és közösségi fájdalmával, a megnyomorított lelkek, a kettétört életek, a szétszakított családok fájdalmával

- írta bejegyzésében Firtl Mátyás, a KDNP Országos Választmányának elnökségi tagja annak alkalmával, hogy a KDNP Soproni Szervezete nevében a Szent Mihály temetőben Szántó Róbert emlékhelyénél Tóth Éva helyi KDNP elnök, Firtl Mátyás, a KDNP Országos Választmányának elnökség tagja és Szepesi István elnökségi tag elhelyezte a megemlékezés koszorúját Sopron Megyei Jogú Város megemlékezésén.

Sopron

Megemlékező beszédet Farkas Ciprián, Sopron polgármestere mondott. Az eseményen az 1919-ben kegyetlenül meggyilkolt Szántó Róbert családtagjai is részt vettek.

Sopron

A kommunista diktatúra áldozatai előtt soproni KDNP koszorúzással rótta le tiszteletét a nemzeti emlékhelyként számon tartott sopronkőhidai rabtemetőben is.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!