Köszönet a választóknak

Köszönjük a magyar embereknek, hogy sokan éltek a lehetőséggel és szavazatukkal erősítették demokráciánkat a vasárnapi önkormányzati választásokon.

Külön hálásak vagyunk a kereszténydemokrata értékeket valló jelöltek támogatásáért, és azért, hogy továbbra is Magyarország legerősebb politikai szereplője a Fidesz-KDNP szövetsége. A Kereszténydemokrata Néppárthoz szorosabban kötődő polgármesterjelöltek országosan 70 településen nyerték el a választók bizalmát. További közel 250 önkormányzati képviselő és 29 megyei közgyűlési tag erősíti a KDNP politikai közösségének munkáját. Gratulálunk és sok sikert kívánunk nekik az elkövetkező öt évre, hogy ezentúl is felkészülten, lelkiismeretesen és alázattal folytathassák munkájukat lakókörnyezetünk, településeink, hazánk szépüléséért és fejlődéséért.

Kereszténydemokrata Néppárt

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!