Köszönjük az édesanyák erőfeszítéseit!

Május első vasárnapja Anyák Napja. A jeles napon a Kereszténydemokrata Néppárt az alábbi közleménnyel köszönti az édesanyákat.

Anyák napja arra figyelmeztet minket, hogy lépjünk ki a mindennapok megszokottságából és figyeljünk azokra, akik mindannyiunk számára nagyon fontosak az életünkben. Álljunk meg egy pillanatra és köszönjük meg az édesanyák fáradhatatlan erőfeszítéseit, akik önzetlenül adtak szeretetet és odafigyelést számunkra! Társadalmunk nem lehetne az, ami, ha nem lennének azok az anyák, akik életük minden egyes percével a családjukért, gyermekeikért vállalnának felelősséget. Meggyőződésünk, hogy a nők számára az anyaság az önmegvalósításnak – ha nem is a kizárólagos, de – az egyik legbiztosabb útja lehet. Köszönjük nekik mindazt, hogy a lehető legtöbbet adták nekünk és gyermekeinknek!

Kereszténydemokrataként arra törekszünk, hogy a mindennapokban is a megbecsültség és tisztelet lehessen az osztályrészük, s olyan kormányzást valósíthassunk meg az elkövetkező időszakban is, amely a családok boldogulását helyezi a munkája középpontjába.

Kereszténydemokrata Néppárt

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!