Latorcai Csaba: Csúnyán lebukott a dollárbaloldal!

Csúnyán lebukott a dollárbaloldal! Ismét bebizonyosodott, hogyha Gyurcsányékon múlna, akkor a tanárok és az óvónők nem kapnának semmilyen béremelést. A külföldről pénzelt és rángatott képviselők ráadásul saját magukat árulták el – közölte Facebook-oldalán Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettese, a KDNP ügyvezető alelnöke.

LatorcaiLatorcai Csaba azt írta, a dollarbaloldal képviselői az Európai Parlament legutóbbi ülésén is hevesen támadták, hogy Magyarország – az amúgy jogosan járó – uniós források egy részét végre megkapta.

Vajon a momentumos Cseh Katalinnal az élen miért reagáltak olyan ingerülten a pénzek folyósítására? Talán nem akarják, hogy az érkező uniós forrásokat a Kormány a tanárok és az óvónők béremelésére fordítsa?"

– kérdezte posztjában.

Leszögezte,

napról napra egyre nyilvánvalóbban látszik: Gyurcsányék nem szeretnék, hogy több pénzt keressenek a magyar tanárok és az óvónők. A héten kristálytisztává vált, hogy amíg a Kormány azt akarja, hogy mindenki előre menjen és ne hátra, beleértve a tanárokat és az óvónőket is, addig a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal éppen az ellenkezőjére törekszik, és abban érdekelt, hogy a magyar embereknek, a magyar tanároknak, óvónőknek nehezebb legyen az élete."

Latorcai Csaba kiemelte: Gyurcsány Ferenc és a dollárbaloldal politikájának a lényege, hogy attól reméli a saját felemelkedését, ha minél rosszabb az embereknek. Ezt adják ők a magyaroknak „ajándékba”, arra játszva, ha sikerülne megakadályozniuk a tanárok, óvónők béremelését, akkor azt ráfoghatnák a Kormányra.

A kereszténydemokrata politikus hozzátette,

a magyar emberek eszén nem lehet túljárni. Tisztában vannak a dollárbaloldal tervével. Mert jól emlékeznek arra, hogy amikor Gyurcsányék voltak hatalmon, akkor nem hogy nem adtak béremelést a tanároknak, hanem még el is vettek tőlük egy teljes havi bért, ellehetetlenítve ezáltal a mindennapjaikat."

Úgy fogalmazott: elegünk van abból, hogy a dollárbaloldal számára fontosabb a júdáspénz, mint a magyar tanárok, óvónők megélhetése! Elégünk van abból, hogy a magyar emberek érdekeinek képviselete helyett mindig a külföldről diktált, tollba mondott utasításokat hajtják végre!

Magyarország a magyaroké! Nekünk mindig a magyarok, a magyar tanárok, óvőnők érdekei a legfontosabbak!"

– írta a miniszterhelyettes.

Ahogyan a mondás is tartja: aki egyszer hazudni mer, többet hitelt nem érdemel. A tanárok ellen indított aljas hadjáratukkal Gyurcsányék, Cseh Katalinék minden határt átléptek, és végleg leszerepeltek! Ezért júniusban védjük meg a magyar embereket a dollárbaloldallal szemben, és szavazzunk a Fidesz-KDNP jelöltjeire! – zárta bejegyzését Latorcai Csaba.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!