Latorcai Csaba: A kormány támogatja a pedagógusok béremelését

Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség területfejlesztésért felelős parlamenti államtitkára, a KDNP politikusa szerdán az Országgyűlésben hangsúlyozta, hogy a kormány támogatja a pedagógusok béremelését.

Emlékeztetett, hogy 2013. szeptemberétől 2017-ig négy lépcsőben, átlagosan ötven százalékkal emelték a pedagógusbéreket, majd 2020 nyarától a kormány tovább emelte a tanárok fizetését. Idén január elsején újabb tíz százalékos béremelést hajtottak végre és ígéretet tettek újabb tíz százalékos emelésre 2023. január 1-jével – közölte a politikus.

Az ellenzéki pártok és azok EP-képviselői azonban mindent megtesznek, hogy ne szülessen megállapodás az Európai Unióval és a tanárok semmilyen formában ne juthassanak béremeléshez - állította.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!