Magyarország akkor erősödik, ha maga dönt a kérdésekben

Hétfőn a parlamentben, napirend előtt Hollik István, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselője rámutatott, hogy Magyarország akkor erősödik, ha maga dönt a kérdésekben. Ez elleni példátlan támadásként értékelte, hogy Soros György ellenkampányt indított a nemzeti konzultáció ügyében és bele akar szólni az ország belügyeibe, nyíltan befolyásolni akarja a választások kimenetelés és a bevándorláspárti ellenzéket akarja kormányra segíteni a milliárdos. A KDNP-s politikus mélyen antidemokratikusnak nevezve ezt a tervet.

Hollik István, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője

Hollik István arról beszélt, hogy 2010 előtt nemcsak eladósodott az ország, hanem az államadóssága, bankrendszere, közműszektora ki volt szolgáltatva külső erőknek és ők akartak diktálni. A Fidesz-KDNP kormány erre határozott nemet mondott, bevezette a méltányos közteherviselést, elküldte az IMF-et és csökkentette az államadósságot – sorolta.

A kormánypárti politikus egy büszke, gyarapodó, biztonságos ország felépítését tűzte ki célul, fontosnak nevezve, hogy Magyarország akkor erősödik, ha maga dönt a kérdésekben. Az elképzelés elleni példátlan támadásként értékelte, hogy Soros György ellenkampányt indított a nemzeti konzultáció ügyében és bele akar szólni az ország belügyeibe. Szerinte a milliárdos nyíltan befolyásolni akarja a választások kimenetelés és a bevándorláspárti ellenzéket akarja kormányra segíteni. Ennek érdekében 4700 milliárd forintot utalt át alapítványainak, s ebből finanszírozza lejárató kampányát, a nyílt társadalom megvalósítását és a nemzetállamok lerombolását – mondta a kormánypárti politikus, mélyen antidemokratikusnak nevezve a tervet.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke ugyancsak szembeállította a külföldi érdekkörök által diktált megszorításokat azzal, hogy amióta Magyarország maga dönt, bér- és nyugdíjemelésekről szólnak a hírek.

Szóvá tette azt is, hogy miközben az unió a szolidaritás elvét kéri számon, a szociális kiadásokból, a legnehezebb körülmények között élőktől vennének el forrásokat a migrációs helyzet kezelésére. Nincs bátorságuk megkérdezni az érintetteket, hogy milyen segítséget kérnek – értékelt, hozzátéve: a magyar kormány viszont ezt megtette, s helyben segíti az egészségügyi ellátást, lakhatást, oktatást.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!