Magyarországé a siker

A Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnökei örömmel üdvözölték, hogy az Európai Néppárt ifjúság szervezetének berlini kongresszusán Dömötör Csabát választották elnökké. Ágh Péter, a Fidelitas elnöke és Stágel Bence, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke közös közleményében hangsúlyozza: szervezeteik megalakulásuk óta mindig arra törekedtek, hogy munkájukat európai kitekintésben folytassák. Emiatt lett tagja az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének a Fidelitas és emiatt követi nyomon kiemelt figyelemmel az IKSZ a YEPP munkáját.

Az Európai Parlamentben (EP) a Fidesz és a KDNP az Európai Néppárt (EPP) színeiben, annak frakcióján belül politizál. A Néppárt Európa számos állam és kormányfőjét adja. A Fidesz elismertségét jelzi, hogy Orbán Viktort 2002 óta mindig beválasztották az alelnökök közé. Múlt szombaton ehhez a politikai családhoz kötődő sikernek tudott örülni a Fidelitas és az IKSZ.
    
„Magyarként az uniós elnökség eddigi eltelt időszakában megmutattuk, hogy kiemelkedő felkészültséggel tudunk megfelelni a kihívásoknak. Országunkhoz kötődő pozitív viszonyulás azonban nem csak a politikusokon és a bürokratákon múlik. Mindenki tenni tud ezért a személyes kapcsolatain keresztül. Vannak, akik megbízható munkájukkal szereznek megbecsülést egy idegen nyelvű közösség tagjai között Magyarországnak. Dömötör Csaba is így végezte a munkáját az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének keretein belül. A kontinens legjelentősebb és legnagyobb politikai-ifjúsági közösségének küldöttei szombaton szavazatukkal fejezték ki megbecsülésüket. Eredményére büszkék vagyunk, győzelme „történelmi” esemény, hiszen a Néppárt ifjúsági szervezetében ő az első új uniós tagállamból érkező elnök.
    
Köszönettel tartozunk neki azért, hogy tevékenységével tiszteletet szerzett Európában közösségünknek!” – áll a kommünikében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!