Magyarországon indulhat újra elsőként a gazdasági növekedés

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a KDNP frakcióigazgatója a parlament május 20-ai ülésén (Fotó: Magyar Országgyűlés)

Latorcai János, a KDNP frakcióigazgatója a 2022-es költségvetés vitájában csütörtökön az Országgyűlésben úgy fogalmazott: minden remény megvan arra, hogy a büdzsé forrásainak célzott felhasználása és a sikeres oltási program eredményeként az Európai Unió tagállamai közül elsőként Magyarországon állhasson helyre a gazdasági növekedés.

Hozzátette: a 2022-es költségvetés arra az esetre is tartalékot különít el, ha a koronavírus-járvány újabb hulláma törne ki az országban. A válságból kilábalás nem megszorító, hanem ösztönző, támogató fiskális politikát igényel – jelentette ki a kereszténydemokrata politikus, hangsúlyozva, hogy ez nem járhat az államadósság növekedésével.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!