Magyarországon nyitja meg első külföldi irodáját az R4S

Magyarországon nyitja meg első fióktelepét a lengyel R4S üzleti- és pr-tanácsadó cég - jelentette be a magyarországi vállalat csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten a társaság alapító tulajdonosa.

A rendezvényen balról jobbra az asztalnál: Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök, Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője és Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója

Igor Janke közölte, hogy az R4S elkötelezett Közép-Európa sikere mellett, és úgy véli, hogy a politikai szövetséggel párhuzamosan a gazdasági együttműködést is erősíteni kell. A budapesti beruházást az is indokolta, hogy a magyar gazdaság a visegrádi államokéval együtt gyorsabban fejlődik az európai átlagnál, és a világ legtöbb térségénél - tette hozzá.
    
A társaság vezetője elsősorban azt szeretné elősegíteni, hogy a magyar cégek megjelenhessenek Lengyelországban, a lengyelek pedig Magyarországon. A két ország vállalati aktivitását más államokban is ösztönöznék, miképp a nemzetközi vállalatok tevékenységét is a közép-európai piacokon.     Igor Janke elmondta, hogy az R4S már most is jelentős külföldi tapasztalatokkal rendelkezik. A lengyelek mellett dolgoztak már együtt amerikai, német, francia, brit, izraeli partnerekkel is, az alapítás óta eltelt 5 évben mintegy 150 vállalatnak segítettek kihasználni a lengyel piacban rejlő lehetőségeket.
   
 A cégnek Varsóban több mint 50 szakember dolgozik, és abban bíznak, hogy hosszabb távon a térség vezető tanácsadói lehetnek.
    
Budapest után a következő állomásuk Prága lesz, majd további országok jöhetnek, így a helyi viszonyokat és adottságokat jól ismerő tanácsadói hálózat idővel egész Közép-Európára kiterjedne. Igor Janke abban is bízik, hogy a budapesti fióktelepük rövid időn belül éppen olyan eredményes lesz, mint az R4S otthoni tevékenysége.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!