Megalakult a KDNP battonyai szervezete

Megalakult a Kereszténydemokrata Néppárt Battonya Városi Szervezete, amelyen a vármegyei kereszténydemokrata közösséget Szebellédi Zoltán elnök képviselte. Mucsi András, a Békés városi szervezet elnöke ugyan nem tudott jelen lenni az alakuló ülésen, de a kezdő lépéseket ő tette meg az új csoport létrehozatalában. A meghívásnak eleget téve a Fidesz nevében Korobán Éva helyi elnök vett részt az eseményen – közölte a Facebookon a KDNP Békés vármegyei szervezetének oldala.

Battonya

A héttagú szervezet titkos szavazással Borsodi Jánost választotta elnöknek, Venter Miklós lett a titkár, a pénztárosi feladatokat Molnár Sándor fogja ellátni. A KDNP Békés Vármegyei Választmányában Borsodi János képviseli majd a szervezetet.

Az alapítói nyilatkozat szerint a szervezet célja, hogy városukban a keresztény/keresztyén értékrendet képviseljék, ennek alapján vegyenek részt a helyi közéletben. Munkájukkal a keresztény közgondolkodást, összefogást kívánják erősíteni. A szervezet megalakításával lehetőséget szeretnének kínálni a hitük szerint gondolkodó hallgatag, visszahúzódó embereknek is, hogy lehetőséget találjanak a cselekvésre Battonya érdekében.

Gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek! A megalakult helyi szervezetnek a keresztény/keresztyén értékek hiteles politikai képviseletét, a tagság mielőbbi bővülését, eredményes együttműködéseket kívánunk Battonya város, Békés vármegye és a magyar nemzet szolgálatában!

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!