Megemlékeztek Szent Flóriánról, Óbuda védőszentjéről

Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer kereszténydemokrata polgármestere megkoszorúzza a Szent Flórián szoborcsoportot, ahol az Óbuda Napja rendezvénysorozat keretében megemlékezést tartottak Óbuda védőszentjéről, Szent Flóriánról a III. kerületi Flórián téren 2018. május 3-án. Idén három napon át, több helyszínen ingyenes koncertekkel, gyermekprogramokkal, civil udvarral és gasztronómiai különlegességekkel várják a szervezők a kerületbe látogatókat Óbuda Napja alkalmából május 3. és 5. között. (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Tercsi Zoltán címzetes apát, az Óbudai Szent Péter és Pál főplébánia plébánosa beszél a Szent Flórián szoborcsoportnál, ahol az Óbuda Napja rendezvénysorozat keretében megemlékezést tartottak Óbuda védőszentjéről, Szent Flóriánról a III. kerületi Flórián téren 2018. május 3-án. (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!